En blogg igen.

Jag har haft flera bloggar genom åren. Bloggar, som jag lämnat åt sitt öde, eftersom lusten att blogga under en period helt försvann ur mitt liv. Nu har jag på senare tid känt den lusten återkomma så sakteliga. Behovet av att skriva har alltid funnits och nu är jag kanske redo igen.

Att blogga innebär att man utsätts för granskning. Att det man skriver synas i sömmarna och inte alltid faller andra i smaken. Jag har alltid skrivit öppet och redovisat mina ståndpunkter i olika frågor.

Mitt bloggande har lett till trakasserier från olika håll. Det var detta som fick mig att tappa lusten. Att blogga anonymt, har jag insett, är i stort sett omöjligt. Det finns nätverk som har sina tentakler utspridda och beredda till angrepp överallt. Därför är jag inte särskilt anonym nu. Jag har samma namn här som på Twitter och på Instagram.

Jag ser min blogg som en ventil. Som en möjlighet att utveckla synpunkter, som inte ryms inom 140 tecken.

Ämnena kommer att variera. Men sannolikheten är stor att det kommer att handla om såväl hundar, som barnbarn. Om politik och samhällsfenomen. Om natur. Om vård. Kanske om kärlek. Förhoppningsvis om kärlek!

Vill du läsa, så är du hjärtligt välkommen!

Annonser

One thought on “En blogg igen.

  1. Hej! Vad glad jag blir när jag upptäcker att du bestämt dig för att blogga igen 🙂 Jag läste hos dig innan du slutade sist och vi blev vänner på fb. Visst är man utsatt som bloggare .. det är ju både på gott eller ont. Men för mig har det ändå fört nästan bara gott med sig, så jag fortsätter..Nu ser jag ser fram emot dina inlägg! Kram! Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s